ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ »  ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΗ ALFA ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΝ ΜΑΣ κ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ (10-2-2004)

Μία ενδιαφέρουσαν εκδήλωσιν πρός τιμήν του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Σπυρίδωνος, έλαβε χώραν το βράδυ της 10ης Φεβρουαρίου, εορτής του Αγίου Χαραλάμπους επάνω εις το πλοίον " ΑΠΤΕΡΑ " από την Alfa Εκθεσιακήν Εταιρία, εις την 3ην κατά σειράν εκδήλωσίν της εις την Κεφαλλονιά, εκθέτουσα τουριστικά είδη και δώρα.

Η τιμητική αυτή εκδήλωσις εγένετο, διά την αναγνώρισιν του μέχρι σήμερον και επί εικοσαετίαν έργου του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας.

Παρέστησαν ο φιλοξενούμενος διά τας εκδηλώσεις της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους Μητροπολίτης Μηθύμνης κ. Χρυσόστομος, ο Νομάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Διονύσιος Λευκαδίτης, άλλοι εκπρόσωποι των αρχών της νήσου και άλλοι κληρικοί με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλον της της Ιεράς Μητροπόλεως, Πανοσιολογιώτατον Αρχιμανδρίτην π. Γεράσιμον Φωκάν.

Ο εκπρόσωπος της Εταιρίας, αναφερόμενος εις το έργον του τιμωμένου Ποιμενάρχου μας, ανεφέρθη εις την όλην δραστηριότητά του. Εις την ίδρυσιν του Εκκλησιαστικού Μουσείου της Ιεράς Μητροπόλεως, εις την ανέγερσιν του Πνευματικού Κέντρου "Ο Απόστολος Παύλος", εις την ίδρυσιν του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως, του βιβλιοπωλείου και της συνδέσεως της Ιεράς Μητροπόλεως με το Διαδύκτιον (Internet).

Την τιμητικήν πλακέταν επέδωσε εις τον Σεβασμιώτατον Ποιμενάρχην μας, ο Νομάρχης κ. Διονύσιος Λευκαδίτης και ο Σεβασμιώτατος συγκινημένος ευχαρίστησε την διεύθυνσιν της Alfa Εκθεσιακής Εταιρείας, τον πλοίαρχον και όλους τους εργαζομένους εις αυτό και προσέθεσε ότι αποτελεί ιδιαιτέρα τιμή δι' αυτόν, που αποβαίνει προς τον κλήρον και τον λαόν της νήσου και ότι τίποτε το εξαιρετικόν και σπουδαίον δε επετέλεσεν, παρά το διατεταγμένον, εφ' όσον η Εκκλησία ποτέ δεν προβάλλει το σημαντικόν έργον της, είτε διά διαφημιστικούς λόγους, είτε δι' επαίνους και διακρίσεις. Επιτελεί το έργον της διά το καλόν των μελών της και πρός δόξαν Θεού και Αυτής.

Επικολούθησε δεξίωσις επί του πλοίου και έτσι ετελείωσε η εκδήλωσις αυτή, με τις ευχές όλων διά την επιτυχίαν της εκθέσεως.


© Copyright imk.gr 2019 - e-mail: :info@imk.gr